RSS
Helló! Nincs pénzed mozira akkor itt helyed mozifilmek ingyen! Célunk nem csak a filmnézés, hanem egy online csapat létrehozzása és összetartása!

Reszkessetek betörők! 2.



Reszkessetek betörők! 2. 

(Home Alone 2.) 


színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 120 perc, 1992



Még egy balhés karácsony! A kis Kevin két éve egy párizsi utat hagyott ki a zavartalan otthoni vakáció reményében, most pedig New Yorkban kénytelen az ünnepeket egyedül tölteni. Ügyes trükkel belopózik a Plaza Hotelbe és épp élvezné a magányt, amikor balszerencséje összehozza két régi ismerősével. Harry és Marv, a Vizes Banda tagjai Kevinék házának kirablási kísérletével írták be nevüket a bűnözés történetébe. Csoda-e, hogy börtönükből megszökve mindent megadnának a revansért?







Örülünk, hogy megnézted a filmet! Reméljük tetszett! Ha támogatni akarsz minket kattints egy Hirdetésre a honlapon! További jó filmezést a többi filmhez! Ne feledd filmet kérni a forumban tudsz, és ha elakadtál itt segítséget is nyújtunk!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Free Mozi. All rights reserved.
Az oldal tartalmáért semmilyen nemű felelősséget nem vállalunk, videók nem találhatóak meg a honlapon csak a linkek lettek összegyűjtve!