RSS
Helló! Nincs pénzed mozira akkor itt helyed mozifilmek ingyen! Célunk nem csak a filmnézés, hanem egy online csapat létrehozzása és összetartása!

Hotelszoba, letolt gatya


Hotelszoba, letolt gatya

A végzős középiskolás Danny nagy erőkkel készül az év végi sulibálra. Már elköltött hatszáz dollárt a limuzinra, a szmokingra és a hotelszobára. De valami hiányzik: egy lány, akit elvinne!













Miközben dübörgő hormonjait igyekszik kordában tartani, meg kell küzdenie frissen elvált szülei jószándékú, de idióta tanácsaival, barátai gúnyolódásával, és persze találnia kell egy nőnemű lényt. Danny kétségbeesése akkor csap át pánikba, amikor megtudja, hogy Bartnak, aki az iskola legnagyobb strébere, nem csak megvan a partnere az estére, de szobát is foglalt.


Kacagtató vígjáték a tinédzserkor fontos pillanatairól, a nagy buktákról és kínos helyzetekről.




Örülünk, hogy megnézted a filmet! Reméljük tetszett! Ha támogatni akarsz minket kattints egy Hirdetésre a honlapon! További jó filmezést a többi filmhez! Ne feledd filmet kérni a forumban tudsz, és ha elakadtál itt segítséget is nyújtunk!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Free Mozi. All rights reserved.
Az oldal tartalmáért semmilyen nemű felelősséget nem vállalunk, videók nem találhatóak meg a honlapon csak a linkek lettek összegyűjtve!