RSS
Helló! Nincs pénzed mozira akkor itt helyed mozifilmek ingyen! Célunk nem csak a filmnézés, hanem egy online csapat létrehozzása és összetartása!

Rocktábor 2 A záróbuli


Elkezdődött! A Jonas Brothers és Demi Lovato visszatérnek és felrázzák a nyarat a „Rocktábor 2 – A Záróbuli” című rock-and-roll musicallel, amely a zenét, a táncot és a nyár szabadságát ünnepli. A „Rocktábor” második része szeptemberben lesz látható Magyarországon a Disney Csatornán, addig pedig hónapok telnek majd el a találgatásokkal, vajon mi vár a szereplőkre. De nézzük, mit tudunk eddig! Hiszen a rajongók már május 16 óta láthatják a film videóját a Csatornán.  Az „Ez a Jó” (eredeti címe: It’s On) című tüzes nyári himnusz vadonatúj, egész estés videójában szerepel az összes rocktáboros kedvenc, akik újból bebizonyítják, milyen nagyszerű énekhangjuk van. Természetesen a videóban látható az a világszínvonalú koreográfia is, amely miatt ez a fantasztikus musical ismertté vált. Itt lehet megnézni a videót: http://www.disney.hu/DisneyChannel/ Az idei vidám nyár a Rocktábor újbóli összehívásával kezdődik. Visszatér valamennyi rocktáboros, akik égnek a vágytól, hogy rázendítsenek egy dalra és önfeledten táncoljanak. A legizgatottabb azonban Mitchie (Demi Lovato), aki egy zenés nyárnál többet vár. A világturnéról épphogy visszatért „Connect 3” rock zenekar a táborban tölti az egész nyarát: Shane (Joe Jonas) a Mitchie iránti múlt nyári flörtjét szeretné folytatni, zenekari társai pedig erkölcsi támogatást nyújtanak neki. Brown Cesario, az élő gitároslegenda, a Rocktábor tulajdonosa is készen áll a rock-and-rollra. A dübörgő tiniparadicsomban nem minden az, aminek látszik. A tó túloldalán vert tanyát a korábbi ellenséges zenekari társ, Axel Turner által alapított új, „csillogó” Sztártábor: korszerű, pénzes zenei tábor, amelyet Brown korábbi ellenséges zenekari társa, Axel Turner alapított. Hiába van a Rocktáborban szenvedély, tehetség és elhivatottság; a Sztártábor jelentős infrastruktúrával és vagyonnal rendelkezik – elegendő pénze van az ellenséges tábornak ahhoz, hogy elhalássza a Rocktábor nevelőtanárait, és kiüsse a Rocktábort a nyeregből. Axel azonban nem számol a Mitchie-vel, a tehetséges vezetővel, aki megfogadja, hogy megmenti szeretett táborát és barátai nyarát. Írómappával a kezében megszervezi a tábor további működését: az idősebb rocktáborosokat nevelőtanárnak nevezi ki. Majd Mitchie tovább fokozza az izgalmakat: kihívja az önző Sztártábort egy Záróbulira, ami nem mást, mint egy nyár végi előadáspárbaj… győzzön a jobbik tábor!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Free Mozi. All rights reserved.
Az oldal tartalmáért semmilyen nemű felelősséget nem vállalunk, videók nem találhatóak meg a honlapon csak a linkek lettek összegyűjtve!