RSS
Helló! Nincs pénzed mozira akkor itt helyed mozifilmek ingyen! Célunk nem csak a filmnézés, hanem egy online csapat létrehozzása és összetartása!

Amerikai pite 2.


Amerikai pite 2.
(American Pie 2.)

színes, amerikai vígjáték, 100 perc, 2001
16 éven aluliak számára nem ajánlott

 

A második részben újra együtt a díszes társaság, immáron túl a középiskolán és túl a férfivá avató élményeken. Ám a tapasztalatokból sosem elég, így a pitével bensőséges viszonyt ápoló Jim, a lovagias Oz, a titkon még mindig Vicky-ért epekedő Kevin, a hormonálisan túlvezérelt Stifler és a Stifler mamájára specializálódó Finch úgy dönt: a nyári vakáció idejére házat bérelnek a tengerparton, és parti-zónává alakítják a parti zónát. És valóban: buli ér bulit, kaland követ kalandot. Oz szeretné megismerni a telefon-szex gyönyöreit az épp Európában tanuló Heather-rel, ám valami mindig megzavarja a virtuális hancúrt. Az örök különc Finch Stifler mamáját várja, Stifler a szomszéd lányokat szeretné behatóbban megismerni, Jim pedig látogatást tesz a zenetáborban, hogy nem éppen zenei jellegű leckéket vegyen Michelle-től, mielőtt megérkezik bohém buli-tanyájukra Nadia, a cseh bombázó. Mit mondjunk még? Ezt a pitét is mindenki kajálni fogja!




Örülünk, hogy megnézted a filmet! Reméljük tetszett! Ha támogatni akarsz minket kattints egy Hirdetésre a honlapon! További jó filmezést a többi filmhez! Ne feledd filmet kérni a forumban tudsz, és ha elakadtál itt segítséget is nyújtunk!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Free Mozi. All rights reserved.
Az oldal tartalmáért semmilyen nemű felelősséget nem vállalunk, videók nem találhatóak meg a honlapon csak a linkek lettek összegyűjtve!