RSS
Helló! Nincs pénzed mozira akkor itt helyed mozifilmek ingyen! Célunk nem csak a filmnézés, hanem egy online csapat létrehozzása és összetartása!

Végtelen hit


Végtelen hit
(Facing the Giants)

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 111 perc, 2006


Grant Taylor az egyik középiskola amerikaifutball csapatának sikeresnek éppen nem mondható edzője, a csapat rendre alulmarad a küzdelemben. A szülők kezdenek türelmetlenek lenni, a srácok pedig lassan elvesztik minden motivációjukat, a legjobb játékosok rendre valamelyik rivális iskolához szerződnek. Grant magánélete sincs teljesen rendben. A ház épphogy nem dől a fejére, a családi autó állandóan cserbenhagyja, ráadásul megtudja, nem lehet gyerekük. Az elkeseredett férfi Istenhez fordul segítségért. A hithez fordul, hogy megküzdjön a kudarcaival, és legyőzve a múltat, sikerre vigye csapatát és saját életét.

 

Örülünk, hogy megnézted a filmet! Reméljük tetszett! Ha támogatni akarsz minket kattints egy Hirdetésre a honlapon! További jó filmezést a többi filmhez! Ne feledd filmet kérni a forumban tudsz, és ha elakadtál itt segítséget is nyújtunk!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Free Mozi. All rights reserved.
Az oldal tartalmáért semmilyen nemű felelősséget nem vállalunk, videók nem találhatóak meg a honlapon csak a linkek lettek összegyűjtve!