RSS
Helló! Nincs pénzed mozira akkor itt helyed mozifilmek ingyen! Célunk nem csak a filmnézés, hanem egy online csapat létrehozzása és összetartása!

Nacho Libre


Nacho Libre

színes, amerikai vígjáték, 2006


Nacho maga is egy kis mexikói árvaházban nőtt fel, nem csoda, hogy szívét-lelkét odaadná ha segíteni tudna a többi kis árván. A kis árvák persze egyelőre a pokolra kívánják, hiszen Nacho lett időközben az intézmény szakácsa, és főzőtudománya sajnos fabatkát sem ér. Rájön azonban, hogy van egy rejtett képessége: szinte a vérében van minden, amit egy pankrátornak tudnia kell. Nagy kár, hogy az árvaházat működtető egyház tiltja a bunyót, ezért Nacho elhatározza, hogy a jó cél érdekében igazi szuperhőshöz méltó módon ezentúl kettős életet él! Napközben szakácstudományával nyomorítja az árvák lelkét, de este magára ölti égkék maszkját, és sorra veri tönkre Mexikó leghíresebb bunyósait - természetesen csakis azért, hogy az elnyert pénzből az árvákat támogathassa.



Örülünk, hogy megnézted a filmet! Reméljük tetszett! Ha támogatni akarsz minket kattints egy Hirdetésre a honlapon! További jó filmezést a többi filmhez! Ne feledd filmet kérni a forumban tudsz, és ha elakadtál itt segítséget is nyújtunk!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Free Mozi. All rights reserved.
Az oldal tartalmáért semmilyen nemű felelősséget nem vállalunk, videók nem találhatóak meg a honlapon csak a linkek lettek összegyűjtve!